Lohman Interiors

Beoordeling 9.6 gebaseerd op 15 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

St. Bavodijk 16, Nieuwvliet 0031-655848573 / 0031-625174298 info@lohmaninteriors.nl ma-vr 08:00-18:00 za 9:00-12:00 Volg ons!

Over Lohman

Ik ben Jeroen Lohman. Al vanaf kleine jongen was ik gefascineerd door hout, houtbewerken en wat je er allemaal voor moois mee kan maken. Tijdens mijn opleiding als timmerman groeide deze passie steeds verder. Na de opleiding allround timmerman besloot ik de nodige opleidingen te volgen waarmee ik me meer kon gaan specialiseren op gebied van meubelen.

Na de 3 jarige, gecertificeerde vakopleiding van “Antiek meubelrestaurateur” kreeg ik steeds meer de smaak te pakken en heb toen nog enkele jaaropleidingen gevolgd om van alle vlakken op de hoogte te zijn voor het netjes en vakkundig restaureren van historische, antieke meubelen hun waarde en glans terug te kunnen geven. De opleidingen die ik daarvoor gevolgd heb zijn houtdraaier – verf technieken – polymeren en patineren en tenslotte biezen. Na al deze opleidingen met succes te hebben afgerond wilde ik nog 1 vak aan mijn lijstje toevoegen en dat was de opleiding “Antiek handelaar” zodat mijn algemene kennis kon worden uitgebreid naar een bredere kennis. Door deze opleiding werd mijn kennis op gebied van stijlen, periodes en modes uit oude tijden nog groter en is het nu ook mogelijk om meubelen en andere antiquiteiten in een bepaalde plaats en tijd te zetten. De bredere kennis helpt mij nog meer in het restaureren van meubelen zodat het exact in de stijl en materialen kan worden gerestaureerd wat het meubelstuk recht doet.

Gaande jaren ben ik me ook steeds meer gaan specialiseren op het vervaardigen van meubelen op maat en naar wens van onze klant en dan vooral in oud- en nieuw eiken. De unieke stukken die daarmee gecreëerd kunnen worden zijn geweldig. Combinaties van staal met oud eiken, oude balken hergebruiken, het maken van robuuste maar toch sfeervolle meubelen, enz…

Naast dit alles binnen de meubelen kunt u bij mij ook terecht voor alles wat met timmerwerkzaamheden te maken heeft. Van complete verbouwingen tot detailopdrachten. Binnen grote projecten werk ik veel en graag samen met een kundig team waaronder een binnenhuis architecte, loodgieter & elektricien. Dit allemaal om voor u het mooiste resultaat te realiseren.